مشهد و دردسر‌های یک روز واحد برای تعطیلی شهر فرودگاهی مشهد در انتظار تصمیم مسئولان ملی شهردار مشهد مقدس: تعامل و همراهی ایجادشده در استان برای خدمت صادقانه، جای شکر دارد + فیلم جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ | تمدید اعتبار کالابرگ‌ها تا خرداد ماه فرماندار مشهد: سال ۱۴۰۴ نقطه عطفی در هم‌افزایی و انسجام مدیریتی شهر مشهد است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: فرصت خدمت به امام‌رضا(ع) را قدر بدانید، این فرصت نباید صرف حاشیه شود معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) انجام بیش از ۷میلیون و ۲۴۱هزار سفر از طریق مترو مشهد در اسفند ۱۴۰۳ قلندرشریف: خدمات شهرداری مشهد الگوی شهر‌های کشور شده است چاله آسانسور در مشهد قربانی گرفت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ثبت ۲۵ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاریخچه‌ای از ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد | اولین بیمارستان تامین اجتماعی در مشهد آخرین وضعیت پروژه میدان شهید فهمیده مشهد | گره ترافیکی بولوار توس باز می‌شود (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) پیشخان‌های زیارت مشهد، تحقق معماری اسلامی‌ایرانی در شهر محله اسماعیل آباد مشهد در تب و تاب توسعه | دیدار مردمی نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی و مسئولان شهری هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد؛ اتمام عملیات‌های عمرانی پروژه احداث معبر بلوار کرامت جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد
سرخط خبرها

پژمانفر: روستا‌های ما صاحب ندارد | کمتر از ۲۵ درصد ساکن در روستا‌ها داریم

  • کد خبر: ۱۱۵۶۷۳
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۰
پژمانفر: روستا‌های ما صاحب ندارد | کمتر از ۲۵ درصد ساکن در روستا‌ها داریم
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: از آن سال تا این لحظه هیچ اقدامی از سوی دستگاه‌های اجرایی و دولت صورت نگرفته است. امروز روستا‌های ما صاحب ندارد و نمی‌دانیم چه کسی برای حل مشکل روستا‌ها باید ورود کند.

مهدی بی باک|شهرآرا نیوز، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر در همایش دهیاران شهرستان مشهد مقدس با اشاره به اینکه یک متولی واحد در ارتباط با اداره روستا‌ها در کشور نداریم گفت: در سال ۸۴ مصوبه‌ای را مجلس شورای اسلامی در ارتباط با روستا‌ها به تصویب رساند که توسعه روستا‌ها به صورت متوازن صورت بگیرد.

وی گفت: از آن سال تا این لحظه هیچ اقدامی از سوی دستگاه‌های اجرایی و دولت صورت نگرفته است. امروز روستا‌های ما صاحب ندارد و نمی‌دانیم چه کسی برای حل مشکل روستا‌ها باید ورود کند.

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید زیر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی سازمانی در این خصوص تشکیل شود، ادامه داد: طبق گفته نهاد‌های بین المللی در سال ۲۰۵۰ ایران در رده کشور‌هایی قرار خواهد گرفت که کمترین سکونت مردم در روستا‌ها را خواهیم داشت. امروز زیر ۲۵ درصد ساکن در روستا‌ها داریم.

پژمانفر با اشاره به اینکه مهمترین آسیب روستا نبود اشتغال پایدار است، افزود: اگر میخواهیم جمعیت را در روستا نگهداریم باید اشتغال پایدار داشته باشیم. در حال حاضر ۲ هزار روستا با بیش از ۲۰ خانوار در کشور بدون سکونت است. در این روستا‌ها همه امکانات وجود دارد، اما، چون اشتغال نیست، مردم روستا مهاجرت کردند.
وی تاکید کرد: با اجرای طرح هادی سبک زندگی را در روستا‌ها تغییر دادیم و باید اعتراف کنیم که در ریل گذاری سیاست کشور اشتباه کردیم.

موسی الرضا حاجی بگلو رئیس شورای شهرستان مشهد نیز در این همایش گفت: تمام روستا‌های اطراف مشهد تا پایان سال از خدمات اتوبوس رانی شهرداری مشهد بهره‌مند خواهند شد.
وی گفت: همچنین طبق تفاهمی که قرار است بین شهرداری مشهد، بنیاد علوی و شورای اسلامی شهرستان مشهد ایجاد شود، اعتبار یکصد میلیارد تومانی برای توسعه کسب و کار در روستا‌ها اختصاص پیدا خواهد کرد.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: یک درصد از عوارض و آلایندگی معادن از خزانه معین استان باید به روستا‌هایی که این معادن در آن وجود دارد، اختصاص یابد؛ بنابراین ما قانون داریم، اما در اجرای قانون ضعیف هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->